Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Klinik Nebelong

~ Hvor Nærvær, ro og afslapning for krop og sind er i fokus ~

Behandle andre - som du selv vil behandles
 

 

Mange af os ville ikke byde vores venner den behandling, som vi byder vores partner og familie. Sjovt nok er det lige det vi gør, behandler vores familie som om de ikke er bedre værd. Vi gør det mange gange fordi vi ikke tænker over det, men også fordi vi tror, det kan vi bare tillade os. For de er der jo "bare" (altid).

 

Det er sjældent at vi tænker på vi såre dem, gør dem vrede og ked af det, bare fordi vi er frustrerede, sure og vrede på os selv. Vi skal ud med vores galde og hvem er nærmest til at lytte... end vores partner og familie!


Konflikter kan opstå når der er:

  • Intimitets/nærheds problemer

  • Manglende lyst til sex

  • "Vi er gledet fra hinanden"

  • Gnisten er væk

  • Småbørnsfamilier, graviditet og efter fødselsreaktion

  • Dig, mig, dine, og mine børn...


Jeg vil støtte Jer i, at blive tydelige for hinanden, få tydeliggjort Jeres behov og i at få Jeres budskaber klart frem, sammen med de følelser der ligger bag, og som ofte ikke bliver kommunikeret eller hørt.

 

Det er vigtigt at I føler at der bliver lyttet til jer begge og i føler at I er blevet hørt. Det er parforholdet - relationen, der er klient i terapien, ikke de to parter og derfor vil parterapien ikke indeholde dybtgående, personligt arbejde, som det sker i en individuel terapi.

 Opdateret 05/03/2014

Besøg  
005192