Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Klinik Nebelong

~ Hvor Nærvær, ro og afslapning for krop og sind er i fokus ~

Reiki Healing er baseret på omsorg 

 

 

Reiki Healing formidles igennem hænderne, herved virker healere som kanal for Reiki energien når denne lægger sine hænder hen over din krop, energien vil oftest føles som varme, der strømmer ud fra healeren’s hænder. Energien har sin egen intelligens, der finder vej og understøtter dine behov, hvor det er mest hensigtsmæssigt og ikke kun til det område, hvor healeren har sine hænder placeret. Dette sker når healere udfører forskellige håndpositioner.

 
Fordi vi er forskellige, reagere vi også forskelligt på en healing, klienternes oplevelser under en healing kan derfor være meget forskellige fra hinanden. Ikke alle Reiki behandlinger er ens, de variere ofte fra klient til klient. Du vil dog altid får den grad og mængde af healing der er behov for på det pågældende tidspunkt.

Reiki Healing 

styrker og sætter gang i din personlige udvikling, og ikke mindst hjælpe med at foretager de ændringer i holdning og livsstil, der skal til for at leve et sundere og mere harmonisk liv.

 

Reiki Healing løfter din energi, øger din kropsbevidsthed, giver overblik og overskud. Løfter depression, angst og modløshed, så symptomerne bliver mindre, skabe ro og balance i krop og sjæl  og fjerne fysisk og psykisk ubehag og smerter.

Opdateret 05/03/2014

Besøg  
005192